Postaja 02: Čisto okolje

Postaja 02: Čisto okolje

Pobrati papirček s tal in ga vreči v smetnjak ni taka stvar. Odnesti skupne smeti v zabojnik očitno terja že malo več energije, a je to eno najbolj vsakdanjih opravil, ki jih zmorejo že otroci. A to ni edini način, kako skrbeti za čisto okolje. Za to skrbimo že s svojimi besedami. Ko opravljam, smrdi. Ne zastrupljaš le sebe, ampak tudi druge.

POSTaja 02: EKOLOG.SI

V tem tednu ne bom opravljal, še manj pa obrekoval. Če s tem nimam težav, si bom prizadeval, da bom o ljudeh, s katerimi živim in se srečujem, zavestno povedal kaj dobrega in jih pohvalil.

Pohvali tudi svojega postnega kompanjona.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Spletno mesto www.jadro.si, s katerim upravlja Študentski center Jadro, Trg Brolo 11, 6000 Koper, uporablja piškotke. Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo (računalnik, telefon ipd.), s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov. Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabniki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli. Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika. Stran uporablja dva piškotka, ki omogočata delovanje varnostnega vtičnika, ki se uporablja na spletni strani in delovanje piškotkov in vzpostavitev uporabniške seje.

Zapri