Študentski dom JADRO

Prostori

V Študentskem domu Jadro je na razpolago 24 ležišč. Študentje v Jadru bivajo v dveh enotah: Brolo in Blaž. Pri Blažu so na razpolago 3 dvoposteljne sobe, na Brolu pa 9. Vsaka soba ima svojo kopalnico. Vsaka enota ima skupno kuhinjo, ki je hkrati tudi družabni prostor. Na razpolago so pralni in sušilni stroj ter likalnik, ki spodbujajo tvoje osamosvajanje.

V neposredni bližini (manj kot 500 m hoje) se nahajajo Pedagoška fakulteta, Fakulteta za humanistične študije, FAMNIT, koprska stolnica, osrednja knjižnica Koper, gledališče Koper, študentska organizacija in karierni center Univerze na Primorskem in še druge ustanove.

[supsystic-gallery id=1 position=center]

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Spletno mesto www.jadro.si, s katerim upravlja Študentski center Jadro, Trg Brolo 11, 6000 Koper, uporablja piškotke. Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo (računalnik, telefon ipd.), s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov. Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabniki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli. Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika. Stran uporablja dva piškotka, ki omogočata delovanje varnostnega vtičnika, ki se uporablja na spletni strani in delovanje piškotkov in vzpostavitev uporabniške seje.

Zapri