Študentski dom JADRO

Pogoji za vpis

Za vpis moraš izpolnjevati naslednje pogoje:

  • imaš status študenta
  • sprejemaš poslanstvo in pravila Študentskega doma Jadro
  • udeleževati se skupnih sestankov, srečanj, vikendov …
  • si pripravljen svoj čas nameniti za osebnostno rast, poglobitev vere, ustvarjalno in samoiniciativno prispevati k graditvi skupnosti doma in povezanosti med stanovalci …

Pri sprejemanju se upoštevajo naslednja merila:

  • socialni položaj;
  • oddaljenost kraja bivanja od kraja študija, prednost imajo študentje iz koprske škofije;
  • sodelovanje v prostovoljnih socialnih dejavnostih, tako v Cerkvi kot civilnih ustanovah (priloži priporočilo ali potrdilo o tem)
  • sodelovanje v drugih prostovoljnih dejavnostih (kulturnih, umetniških, športnih); priložiš potrdilo o teh dejavnostih
  • datum oddane prošnje.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Spletno mesto www.jadro.si, s katerim upravlja Študentski center Jadro, Trg Brolo 11, 6000 Koper, uporablja piškotke. Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo (računalnik, telefon ipd.), s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov. Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabniki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli. Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika. Stran uporablja dva piškotka, ki omogočata delovanje varnostnega vtičnika, ki se uporablja na spletni strani in delovanje piškotkov in vzpostavitev uporabniške seje.

Zapri