Študentski dom JADRO

Prva prijava

Če izpolnjuješ pogoje za bivanje v Jadru, pošlji motivacijsko pismo in izpolnjen obrazec ‘prva prijava‘. V motivacijskem pismu navedi:

  • zakaj želiš bivati v Študentskem domu Jadro
  • kakšen je tvoj načrt glede študija v prihodnjem študijskem letu
  • na katerih področjih si aktiven (šport, glasba, v Cerkvi, prostovoljstvo …)
  • kakšen je socialno-ekonomski status tvoje družine

Prošnje je treba oddati osebno ali jih poslati po pošti na naslov Študentski center Jadro, Trg Brolo 11, 6000 Koper.

POZOR! Če želiš bivati v ŠD Sv. Ana (lokacija Destradijev trg 10a, Koper), prijavo pošlji na ŠD Sv. Ana, Destradijev trg 10a, 6000 Koper.

Če imaš vprašanje v zvezi z vpisom, se obrni na vodstvo doma: studentski.dom@jadro.si.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Spletno mesto www.jadro.si, s katerim upravlja Študentski center Jadro, Trg Brolo 11, 6000 Koper, uporablja piškotke. Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo (računalnik, telefon ipd.), s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov. Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabniki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli. Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika. Stran uporablja dva piškotka, ki omogočata delovanje varnostnega vtičnika, ki se uporablja na spletni strani in delovanje piškotkov in vzpostavitev uporabniške seje.

Zapri