Postaja 00: ZVESTOBA

Postaja 00: ZVESTOBA

Post nas običajno preseneti. Ravnokar smo pospravili jaslice, pa je že tu. Bodimo si na jasnem: namen posta ni to, da shujšaš. Gre za izbiro: boš izbral užitek ali srečo? Užitek traja en trenutek, sreča pa vse življenje. Ko rečeš ‘Ne’ lažnim užitkom, postaneš srečen in sposoben, da seješ srečo okrog sebe. Moč za drobne, vsakodnevne zmage ti daje Jezus po Svetem Duhu. Prosi zanj.

Pot, ki je pred teboj, ima svoja PRAVILA:

  1. Če se odločiš, da se pridružiš, tega ne delaj sam/-a. Poišči si kompanjona, prijateljico … s katerim boš delil/-a to, kar doživljaš v zvezi z nalogo.
  2. Obstajata dve zahtevnostni stopnji: lažja je ta, da vsak teden sprejmeš en izziv. Težja je ta, da izziv, ki sledi, dodaš prejšnjemu (ali vsaj kateremu od prejšnjih)
  3. Izziv si po potrebi prilagodi tako, da ti bo v korist: duhovno, telesno, odnosno …

Postaja 00: Zvestoba

S čim bomo začeli. Čisto preprosto. Se spomniš dnevnika hvaležnosti? (Vsaj) do 1. postne nedelje si vsak večer vzemi 10 minut. Najbolje kar vsak večer ob isti uri. Skupaj z Jezusom (ali Očetom) preglejta dan, ki je za teboj. Zapiši to, za kar si hvaležen/-na.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Spletno mesto www.jadro.si, s katerim upravlja Študentski center Jadro, Trg Brolo 11, 6000 Koper, uporablja piškotke. Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo (računalnik, telefon ipd.), s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov. Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabniki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli. Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika. Stran uporablja dva piškotka, ki omogočata delovanje varnostnega vtičnika, ki se uporablja na spletni strani in delovanje piškotkov in vzpostavitev uporabniške seje.

Zapri